Sinkovits Maja

Ide most kellene írnom magamról pár sort,custom written essay de bevallom ilyenkor mindig zavarba jövök és nehezemre esik a gondolataimat szavakba öntenem. Szerencsére a képeimen keresztül is megismerhettek,process description topics így nem csak a szavakon van a hangsúly.

Fotográfusként (is) végeztem. Imádom a hivatásom, de ehhez bizony hosszú út vezetett. Nem bánom egy percig sem! Minden eddigi élményem, munkám, tapasztalatom kellett hozzá, hogy ma itt legyek. És így tudjam végezni a számomra ilyen nagy örömet szerző “munkát”.
Most írhatnám, hogy mindig is álmom volt, hogy fotózhassak, de az sajnos nem lenne igaz. Ugyanis álmodni se mertem róla, hogy valaha is fotográfus leszek. Sokat kellett tennem/tennünk érte, de megérte kitartónak lenni! A fotózás megad minden örömet, amit az új dolgok felfedezése és a kreativitás adhat. Boldogsággal tölt el mikor az általam készített képek tetszenek másoknak és örömet szerzek velük.
Szívesen fotózom: családokat, kismamákat, gyerekeket, párokat, családi eseményeket, portfóliót illetve glamour fotókat, rendezvényeket és kedvenceket is.
Valamint örömmel veszem azokat a felkéréseket is amik olyan kezdeményezések, ötletek amivel azonosulni tudok.

Családommal Győrben élünk. Van egy 5 éves kislányom, ő Norina. Sokszor láthattok róla képet oldalamon. Eleven, makacs huncut, aranyos és sokat beszél. Egyesek szerint az utóbbi tulajdonságában: mint az anyukája!

Köszönöm, hogy itt vagy, remélem hamarosan személyesen is találkozunk!


Maja